Systemglue

Helpommat, luotettavammat ja tehokkaammat integraatiot

Systemglue iPaaS eli Integration Platform as a Service on AWS pilvipohjainen alusta, jonka avulla yritykset voivat yhdistää paikalliset ja pilvipohjaiset sovelluksensa.

Se tarjoaa erilaisia etuja, kuten

  • Nopea käyttöönotto ja ajansäästö: Systemglue tarjoaa valmiita liittimiä suosituille sovelluksille, joten yrityksen järjestelmät voidaan yhdistää nopeasti ja helposti. Tämä voi säästää huomattavasti aikaa ja resursseja, jotka muuten käytettäisiin mukautettuun kehitykseen.
  • Pienemmät kustannukset: Systemglue auttaa yrityksiä vähentämään IT-kustannuksia poistamalla kalliiden mukautettujen integraatioiden tarpeen. Integraatioalusta auttaa yrityksiä säästämään ylläpitokustannuksissa tarjoamalla keskitetyn alustan integraatioiden hallintaan.
  • Joustavuus ja skaalautuvuus: Systemglue on suunniteltu joustaviksi ja skaalautuviksi, joten yritykset voivat helposti lisätä uusia sovelluksia ja tietolähteitä tarpeen mukaan. Uusien sovellusten yhdistämisen lisäksi on helppo korvata vanhoja, käytöstä poistettuja sovelluksia. Näin yrityksen tietojärjestelmät pystyvät reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti liiketoiminta- ja liiketoimintamallien muutoksiin. Tämä voi auttaa yrityksiä pysymään käyrän edellä ja sopeutumaan muuttuviin liiketoimintatarpeisiin.
  • Parempi tietojen näkyvyys ja hallinta: Systemglue auttaa yrityksiä parantamaan tietojen näkyvyyttä ja hallintaa tarjoamalla yhden näkymän useista lähteistä peräisin olevista tiedoista. Tämä voi auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä ja parantamaan yleistä tehokkuuttaan.
  • Turvallisuus: Systemglue tarjoaa erilaisia suojausominaisuuksia, kuten tietojen salauksen ja pääsynhallinnan, jotka auttavat yrityksiä suojaamaan tietojaan.
  • Parannettu yhteistyö: Systemglue auttaa yrityksiä parantamaan yhteistyötä tarjoamalla keskitetyn alustan tietojen ja prosessien jakamiselle. Tämä voi auttaa yrityksiä purkamaan siiloja ja työskentelemään tehokkaammin.

Kaiken kaikkiaan Systemglue tarjoaa useita etuja, jotka voivat auttaa yrityksiä parantamaan toimintaansa ja tehokkuuttaan. Jos etsit tapaa yhdistää sovellukset ja tietolähteet, Systemglue on erinomainen vaihtoehto.

Systemglue Oy kuuluu osana Finastor Groupiin.