Oracle NetSuite

NetSuite: Markkinoiden nopeimmin kasvava selainkäyttöinen ERP-ratkaisu

NetSuite on pilvipohjainen ERP-ratkaisu, joka tarjoaa kaiken tarvittavan yrityksen liiketoiminnan hallintaan yhdellä ja samalla alustalla. Se on markkinoiden nopeimmin kasvava selainkäyttöinen ERP-ratkaisu, ja se sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat tehostaa ja monipuolistaa toimintaansa.

Keskeiset ominaisuudet:

  • Kaikki moduulit samalla alustalla: NetSuiten moduulit, kuten taloushallinto, myynti ja markkinointi, asiakkuudenhallinta, tuotanto ja toimitusketju, työskentelevät saumattomasti yhdessä. Tämä tarjoaa yrityksille kokonaiskuvan liiketoiminnastaan ​​ja helpottaa tiedonkulkua eri osastojen välillä.
  • Taloushallinnon ydin: NetSuiten ytimessä on tehokas taloushallinnon moduuli, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten kirjanpitoa, laskutusta, palkanlaskentaa ja raportointia. Tämä tekee NetSuitesta erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat tehostaa taloushallintoaan.
  • Päätelaiteriippumaton: NetSuite on päätelaiteriippumaton, joten sitä voi käyttää millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys. Tämä lisää joustavuutta ja helpottaa yritysten työntekijöiden työtä.
  • Laaja valikoima SuiteApp-ratkaisuja: NetSuitelle on saatavilla laaja valikoima (yli 500) toimialakohtaisia SuiteApp-ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä räätälöimään NetSuiten tarpeisiinsa sopivaksi.

Milloin NetSuite sopii parhaiten?

NetSuite valitaan projekteissamme usein seuraavissa tilanteissa:

  • Kansainvälinen laajentuminen: NetSuite on tehokas työkalu yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa kansainvälisesti. Se tarjoaa monikielisen tuen ja tukee monimutkaisia ​​verotus- ja valuuttasääntöjä.
  • Automaattiset konsernin sisäiset toiminnot: NetSuiten IC-toiminnot ovat automaattisia ja ne helpottavat konsernin sisäisten liiketapahtumien, kuten konsernin sisäisten myyntien, käsittelyä.
  • Lähes rajaton automatisointi: NetSuite tarjoaa laajat mahdollisuudet automatisoida yrityksen toimintoja ja prosesseja. Tämä parantaa tehokkuutta ja säästää aikaa ja rahaa.

NetSuite on johtava työkalu yrityksille, jotka haluavat tehostaa ja monipuolistaa toimintaansa. Se on helppokäyttöinen, skaalautuva ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka sopivat kaikenkokoisille yrityksille.