Liikkeenjohdon konsultointi

 • Kehittämisen ja muutoksen tukena

  Yritykset vaihtavat toimintaansa ohjaavia tietoteknisiä ratkaisujaan keskimäärin 10 vuoden välein. Hankintaan ja käyttöönottoon liittyvät tehtävät ja toimenpiteet ovat usein monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä, eikä niitä välttämättä ole yritysten normaalin arjen osaamisen piirissä.

  Lue lisää

 • Prosessikehitys ja sitä tukevat työkalut

  Yrityksen toimintatapojen ja prosessien sekä niitä tukevien tietoteknisten ratkaisujen laatu on todistetusti ratkaisevan tärkeää yrityksen kasvulle ja kehittymiselle muuttuvassa markkinatilanteessa.

  Lue lisää

Taloushallintopalvelut

 • Talouspäällikköpalvelut (CFO)

  Talouspäällikkö-palvelut ovat ulkoistettuja talousjohtajan palveluita, joita yritykset voivat hyödyntää parantaakseen taloudellista suorituskykyään ja tehokkuuttaan. Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman eri ratkaisuja yrityksenne tarpeisiin.

  Lue lisää

 • Tilitoimistopalvelut

  Tilitoimistopalvelut ovat yrityksille tarjottavia ulkoistettuja taloushallinnon palveluita.  Tilitoimisto voi hoitaa yritykselle laajan kirjon taloudellisia tehtäviä, mikä vapauttaa yrityksen omaa aikaa ja resursseja muihin työtehtäviin. 

  Lue lisää

 • Palkkapalvelut

  Palkkapalvelut ovat ulkoistettuja palveluja, jotka auttavat yrityksiä hoitamaan työntekijöiden palkanlaskennan ja siihen liittyvät tehtävät. 

  Lue lisää